Servicii

Euforia este un centru medical și, totodată, un punct de intersecție pentru neuroștiințe și psihologie, locul ideal pentru a-ți optimiza sănătatea fizică și psihică, simultan, prin serviciile clinice oferite.

Cifrele vorbesc și
ne recomandă

Deoarece știm cât de importantă este sănătatea psihică și mintală pentru fiecare dintre noi, și, întrucât, intuim că înainte de a te lăsa pe mâinile cuiva cu totul, ai o serie de întrebări privind călătoria de vindecare în care vom porni împreună. Iată, în mare, câte persoane s-au bucurat de o schimbare în bine și ce procente și cifre ne recomandă în plan profesional
01234567890012345678900123456789001234567890                     +
persoane consiliate și vindecate în total
printr-un proces îndelungat, caracterizat de decizii corecte și strategii și tratamente de succes
0123456789001234567890                     %
rată de vindecare și îmbunătățire a calității vieții
lucrăm împreună, pentru binele tău fizic și psihic
01234567890                     +
ani de experiență în terapia cognitiv-comportamentală
stabilim cu succes o relație între persoană și terapeut, iar roadele se văd în scurt timp
0123456789001234567890                     +
Multiple certificări într-o arie vastă de specializări
Centrul este acreditat, iar echipa este compusă din persoane cu specializări în psihologie, psihoterapie, neurologie, logopedie, neuroterapie, diagnostic și terapii intervenționale

Facilitățile medicale Euforia se referă la
abordare personalizată, la standarde internaționale

Doar prin intermediul unei abordări personalizate, prin servicii medicale de înaltă calitate, într-un mediu bazat pe confidențialitate și încredere, putem obține împreună rezultate terapeutice eficiente și de durată.

Consiliere psihologică prin psihologie clinică

Rolul psihologului este de a îndruma persoanele din punct de vedere al stării sufletești, păstrând o imagine de ansamblu obiectivă și având ca scop final senzația de împlinire spirituală.

Neurofeedback, sau terapia prin biofeedback

Neuroterapia se aplică în mod simplu, eficient, rapid și direct creierului, în vederea antrenării acestuia, pentru a fi realizată autoreglarea în organism și totodată, eficientizarea funcționării generale.

Consultații neurologice

Prin intermediul unui simplu interviu clinic la medicul neurolog, pot fi depistate o serie de afecțiuni, care, în lipsa unui tratament sau a unei abordări terapeutice, pot produce efecte ireversibile, și chiar determina o invaliditate permanentă.

Hipnoza clinică

Rolul hipnozei este de a menține o stare de relxare profundă și concentrare internsă, sursele de distragere exterioare ale atenției fiind eliminate pe moment. În urma unor teste de sugestibilitate hipnotică, terapeutul va decide dacă tratamentul de vindecare prin hipnoză este benefic unei persoane.

Psihiatrie pentru persoane adulte

Atunci când discutăm despre un anumit eveniment, care a provocat o stare de suferință unei persoane, pe plan psihic, ne dorim, ca, prin intervenția psihiatrică, persoana să revină la starea inițială și echilibrul să fie restabilit, cu scopul conservării și îmbunătățirii sănătății.

Psihiatrie pediatrică

Echipa de specialiști Euforiamed se va asigura că sugarii, adolescenții, sau chiar adulții tineri, cu vârsta de 18 ani, se dezvoltă mintal și psihic armonios, întrucât, de acest status, depinde întreaga evoluție ca viitor adult sănătos.

Psihopedagogie specială

Psihopedagogul realizează tabloul de ansamblu asupra dezvoltării psihice a persoanelor cu deficiențe, dizabilități sau handicap, pentru a putea realiza intervenția terapeutică ideală, în fiecare caz dat.

Diagnoză și intervenție la persoanele cu CES

Rolul diagnozei și al tratamentului la persoanele cu CES este de a sprijini adaptarea acestor persoane în societate, prin adoptarea unui stil de viață asemănător cu al celorlalți membri din cercurile sociale.

Tratamentul prin logopedie sau terapia prin vorbire

Sunt identificate problemele de vorbire încă din timpul primei ședințe terapeutice, iar, mai apoi, sunt tratate problemele de limbaj sau comunicare, prin consistența sesiunilor de logopedie.

Terapia prin mișcare

Kinetoterapia stimulează întreg organismul, cu ajutorul exercițiilor fizice bine controlate. Este o ramură a terapiei care se adresează atât persoanelor care necesită ședințe de recuperare după un accident sau o traumă, cât și persoanelor sănătoase, având o serie de beneficii.

Terapia 3C

Cele 3 C-uri fac trimitere la conștientizare, coordonare și concentrare. Această terapie se realizează prin exercițiu fizic, fiind adresată copiilor suferind de autism, cu scopul valorificării potențialului interior al fiecărui copil.

Suntem aici
pentru tine

Cercetăm, inovăm, și vindecăm, din pasiune pentru domeniul medical și din drag pentru persoanele care calcă pragul centrului.

Formular de
contact

  Te așteptăm la centrul nostru

  Adresa noastră
  Bulevardul Mihai Eminescu 29,
  Piatra Neamț, jud. Neamt, Romania
  Sună ACUM
  +40 741 660 679
  Trimite un e-mail
  office@euforiamed.ro